Dunia

flori de camp, sirop de zmeura, curcubee, oameni si carti

Romania mea

Romania mea, a ta si a lui, spatiul fatalismului autohton, ciobanas, ciobanas, zona unei culturi mici, via Cioran, este acum si tara celor nemultumiti. Eu sunt nemultumita. Ca romanca, incheg la un nivel subliminal predestinatia si tragedia unei culturi mici, iar ca europeanca am adunat insatisfactii. Fiecare an sarbatorit de mine si de prietenii mei produce umbre pe fetele noastre. Intelegerea si acceptarea ca in tara noastra trebuie sa te strecori in lege pentru o activitate de bun simt nimiceste optimismul. Si de aceea, si datorita unei tendinte de a vedea si partile pozitive ale oamenilor si realitatii, eu as dori sa amintesc, sa reamintesc de oamenii frumosi si de locurile splendide ale Romaniei.
Horia Andreescu, nascut la Brasov in 1946, a urmat cursuri la Academia din Viena sub indrumarea lui Hans Swarowsky, si la Munchen cu dirijorul Sergiu Celibidache, si este fondatorul si dirijorul Orchestrei de Camera Virtuozii din Bucuresti.
Sergiu Celibidache reprezinta asijderea un nume ce trebuie retinut. Un roman cu un stil dirijoral original, varietatea tempo-urilor consacrandu-l, Celibidache este recunoscut ca dirijor neintrecut al simfoniilor lui Anton Bruckner.
Doi oameni frumosi, trei oameni frumosi, mai adaug si numele lui Constantin Silvestri, search pe nenea google-gogu pentru curiosi.
Pentru locurile splendide, am o poza extraordinara de la ultima drumetie.
ochiul beiului

Reclame

Filed under: Trăiri afective ale mele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: