Dunia

flori de camp, sirop de zmeura, curcubee, oameni si carti

Reclame

Filed under: Trăiri afective ale mele

6 Responses

 1. Costel spune:

  Noptile viitoare, peste 10 ani?

 2. ddunia spune:

  @Costel
  Cu sau fara voia mea, vor veni si noptile viitoare! :)

 3. Dan spune:

  Deocamdata sunt noptile de anul viitor. Tocmai m-am uitat la niste poze de acum 25 de ani, era greu atunci, dar ce-as mai vrea sa se repete! Pe urma, primii 25 de ani sunt mai grei si dupa aceea esti liber!!!

 4. ddunia spune:

  @Dan
  Si dupa aceea esti liber sa faci ce? Incepe vremea lanturilor, dar fara ele sunt convinsa k nu am sti sa apreciem aceasta libertate. Ori ma insel? :)

 5. Dan spune:

  Cred ca nu-s nici lanturi, nici libertate. Nimeni nu se baga de bunavoie în lanturi. Aici cred ca Mamanu stie cel mai bine. Aveati bunul obicei, domnisorica mea si cu tine, sa murdariti câte zece scutece pe zi, câteodata în minutul urmator schimbatului. Care erau repede spalate ca sa se usuce pâna a doua zi. Rulajul era mare si stocul la fel. Iarna ’84 – ’85 a fost cumplita: frig, gaze nu, caldura nu, apa calda nu. Deci treaba se facea noaptea. La pozele de atunci ma uitam cu nasii. O sa fii câteodata obosita seara, alteori nici n-ai sa dormi, dar când ai sa vezi botul ala de aur cu ochi care-i al tau în culcusul lui uiti de toate. Pe urma grijile cu copilaria, scolile, adolescenta, vârsta ta de-acuma. Astea sunt mai aproape de tine. Sa nu le uiti pâna atunci Duduca. Si în tot timpul asta voi doi veti trai si gândi pentru trei si mai ales pentru al treilea. Si la aproape dublul vârstei pe care o ai acuma, rolurile se schimba si vine împlinirea voastra sa-l vedeti pe el împlinit si fericit. Si mai ramân 20-30 de ani în care, fara sa fiti complet deconectati, sunteti liberi. Liber sa faci ce ? Sa te gândesti în urma, sa fii tânar, sa vrei sa fii sanatos cât mai mult timp, sa umbli, sa fii nebun, sa te uiti cu el pâna la 3 noaptea la un DVD cu ceva care sa va placa la amândoi (cum m-am uitat eu cu Andreea sâmbata la Cohen ca sa aflu ca a ramas pâna dimineata ca sa-l mai vada o data, e grozav, nu ?), sa faci din nou ce faceai înainte de a aparea el, sa-l înveti ce crezi ca înca nu stie sau sa te învete el o multime de lucruri pe care sigur n-o sa le stii. Si sa scrii si sa spui peste tot ce multumita esti de copilul tau.

 6. ddunia spune:

  @Dan
  Ma rog pentru imperativul ultimei tale fraze. Draga Dan, cred k o sa fiu o mama egoista, o sa-mi doresc toata dragostea copilului numai pentru mine, o sa am mult de munca cu mine!!!
  Multumesc pentru randuri, tu esti un tata reusit, un tata care a excelat in aceasta datorie parinteasca, nu e usor si nu toti au sorti de izbanda aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: