Dunia

flori de camp, sirop de zmeura, curcubee, oameni si carti

Diana Bodea

Anunțuri

Din categoria:Trăiri afective ale mele

3 Responses

  1. Dan spune:

    Placerea de a mânca la fel ca „acasa” este chiar mai mare când esti printre straini. Chiar daca nu ai invitati. Dar daca mai e si casa plina, piure de cartofi „maison”, uau!, „cum, nu-l faci din fulgi, ai rabdare sa-l faci asa?”. Si atunci este chiar de dorit sa nu-l freci prea bine, cocoloasele sunt garantia autenticului.

  2. ddunia spune:

    @Dan
    Eu stiam k a face piure este o mancare destul de rapida si nu necesita rabdare! Chiar asa grabiti sunt vecinii nostri francezi?

  3. Dan spune:

    Faimoasa gastronomie trantuzeasca este aia de la restaurante, iar cea internationala la altii de prin alte parti. Compatrioatele mele frantuzoaice sunt foarte comode si cât ar fi de usor, piureul trebuie SA-L FACI. Aici e problema lui, ca nu se face singur. Eu am pus acuma de-o fasole cu afumatura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: