Dunia

flori de camp, sirop de zmeura, curcubee, oameni si carti

Anunțuri

Filed under: Trăiri afective ale mele

8 Responses

 1. bia bia spune:

  mie mi-au dat lacrimile aflata sus pe colina,la praga,in fata privelistii care imi dezvaluia orasul.imi regasesc sentimentele in randurile tale.cel mai frumos oras ever.

 2. ddunia spune:

  @bia bia
  Atunci trebuie sa te reintorci negresit!

 3. Dan spune:

  Faptul ca undeva în lume traiesc la un loc mai multe natii, rase sau minoritati de orice fel nu înseamna neaparat ca si traiesc în armonie sau ca acolo nu exista rasism, xenofobie, alte fobii sau orice fel de intoleranta. Nu spun ca în Praga ar fi asa, am fost acolo doar în vizita profesionala si ca turist, deci nu stiu. Cred ca trebuie sa locuiesti undeva multa vreme ca sa-ti dai seama cum sta treaba cu-adevarat. Si de cele mai multe ori sta exact pe dos decât se declara la nivel oficial pentru ca asa este corect politic.

 4. ddunia spune:

  @Dan
  Sunt perfect de acord cu tine, ba mai mult, sunt convinsa k stateam pe un butoi de mandrie nationala. Italienii, francezii, spaniolii, o vorba si imediat nationalismul s-ar fi facut simtit. Dar e placuta iluzia unei lumi fara rasism, nu crezi? Iar orasele astea, cele amintite de mine, plus altele, chiar dau senzatia unei intelegeri absolute si acceptate unanim de toate natiile.

 5. Dan spune:

  Asta da, OK! Ai sa vezi rar sau niciodata turisti batându-se între ei (poate doar la fotbal!). Dar vino tu în Franta de exemplu sa muncesti, pentru ca ai valoare, sa vezi cum se uita la tine vecinul somer! Senzatie, da. Si ipocrizie. Nimeni aici nu este oficial homofob. Si totusi cartierul Marais din Paris, locuit în cea mai mare parte de homo, este parasit de familiile traditionale, de cei care pot la o adica sa faca un copil cu mâinile lor proprii, ca sa spun asa!

 6. ddunia spune:

  @Dan
  De ce nu te intorci acasa?

 7. Dan spune:

  Pentru ca Franta e totusi Franta, oamenii nu mai sunt ca acum zece ani si mai avem obligatii pe aici fata de noi. Dar o sa ne-ntoarcem într-un final… de cariera.

 8. ddunia spune:

  @Dan
  E totusi Franta, intr-adevar! Astept atunci sa-ti urez un bine ai revenit acasa…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: