Dunia

flori de camp, sirop de zmeura, curcubee, oameni si carti

Zice Dunia

Cine respinge cu furie și cu dispreț homosexualii să afle că homofobia ascunde ceva refulat.
Isteții trebuie să aibă habar despre ce vorbesc.

Reclame

Filed under: Trăiri afective ale mele, Zice Dunia, , , ,

6 Responses

 1. ily spune:

  Mai ales homofobia fata de un cuplu de barbati in combinatie cu fetisul pentru un cuplu de femei cred ca semnaleaza un caracter foarte imatur..

 2. melciu spune:

  Stiu ca esti serioasa in ceea ce spui dar nu-mi pot abtine: cine respinge fara fara furie sau dispret nu este vizat de categorisirea ta?
  Si ce e rau in refulare ca principiu?

  • dunia spune:

   Mihai, furia este cu semnul intrebarii, dispretul mai putin. Nu e rea refularea, dar e sanatoasa defularea, de aceea eu sustin discutiile in contradictoriu ca sa nu zic certurile, ar fi prea laic.

 3. melciu spune:

  a, nimeni nu e un fan mai mare decat mine al dezbaterilor de dragul dezbaterilor, stai linistita. tocmai de aceea nu vreau sa fiu solidar cu tine in opinii legate de homofobie.
  nu sustin partea exagerata, violenta, a convingerii homofobe dar sustin hotarat dreptul la opinie a fiecaruia. doar pentru ca pe mine nu ma deranjeaza un om cu orientari sexuale diferite de ale mele, nu inseamna ca eu sunt mai cu mot decat cel care nu inghite gay pride parade-ul. este dreptul lui sa simta ce simte si de ce nu si sa spuna ce simte, atat timp cat o face intr-o maniera pasnica. adica de ce nu are dreptul la opinie negativa? asta nu e discriminare? libertatea este dreptul fiecaruia atat timp cat nu intra in conflict cu libertatea celorlalti.
  cred ca subiectele sensibile legate de orice fel de minoritati sau categorii „oprimate” tind sa beneficieze de o atentie exagerata si partinitoare.
  si pentru ca tu ti-ai exprimat opinia, tin sa o scriu si eu pe a mea. nu este nici de sustinere, nici de toleranta, nici de repulsie. cam pe cat ii intereseaza pe ei preferintele mele sexuale ma intereseaza si pe mine ale lor. ca sa nu dau nastere la interpretari: pe mine nu ma intereseaza deloc! :)

  • dunia spune:

   Mie homosexualitatea nu mi se pare un subiect delicat, homosexualitatea a existat dintotdeauna in lume. De-a lungul timpului, s-a schimbat doar prezentarea. In Evul Mediu subliniindu-se atat latura pacatoasa a omului, evident ca preferintele sexuale intre acelasi gen au devenit o tinta a fetelor bisericesti.
   Si ajung la furie. Da, fiecare simte pe masura sufletului si a inteligentei, dispret, repulsie, foarte bine, dar furia care te impinge la violenta?
   Tu zici de maniera pasnica, dar stim bine ca exista oameni care se manifesta violent. De ce?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: